søndag den 15. april 2012

Sukkerbageren


Info

Entré:
- Før kl. 01:00: 60 kr./80 kr. inkl. FRI BAR
- Efter kl. 01:00: 40 kr.
Kapacitet: Ukendt
Adresse: Købmagergade 25, 1165 København K
Aldersgrænse:

  •  Tirsdag:  18 år
  •  Torsdag: 18 år
  •  Fredag:   18 år
  •  Lørdag:   20 år

Hjemmeside: http://www.sukkerbageren.dk
Facebook:     https://www.facebook.com/sukkerbageren

Beskrivelse


Sukkerbageren er en centralt belligende klub på Strøget.
Sukkerbageren er forholdsvis ny og åbnede sidste år. Nu lokker stedet med billig fri bar hver tirsdag, torsdag, fredag og lørdag. Her er der forskellige events, DJ's og kunstnere. For 60 kr. hvis du er medlem og 80 kr. hvis du ikke er, får du fri bar i drinks og øl på flaske af mærket Heineken.

Det er dog værd at vide, at der kun er fri bar mellem 23:00-01:00.

Kilde: Sukkerbageren @ Facebook


Fri bar(23:00-01:00) inkluderer:

  • Øl på flaske(Heineken)
  • Sodavand
  • Drinks

Shots koster ekstra. 

Indenfor har du to rum at boltre dig på:  "main floor" og "loungen".

På "main floor" er dansegulvet altid pakket, og der er god gang i den. DJ'en formår for det meste at holde publikum kørende i højt tempo, og det er tydeligt at se, at den frie bar hurtigt smitter af på folk og deres humør.

Musikstilen er primært house i den kommercielle ende, mens der i "loungen" er mere afslappet R'n'B.

Indretningen lader til at være rimelig eksklusiv, og en fed detalje, er at den ene væg i "main floor" er dækket til med Heineken flasker. Det ser fedt ud og er et godt marketing stunt fra diskotekets side. Desuden er lyset i "main floor" rigtig fedt, og det skaber en godt stemning, som Sukkerbagerens fotograf formåede at fange med kameraet på nedenstående billede.
Bagerst ses væggen med Heineken flasker.
Kilde: Sukkerbageren @ Facebook


Vurdering

Sukkerbageren er et billigt sted at tage i byen, og kan faktisk fungere som et genialt sted at varme op, for så derefter at tage videre. For små-penge for du fri bar i to timer, og der er altid rigtig mange mennesker. Generelt er der bare godt gang i stedet. Hvis du og dine venner har lyst til én vild aften, så kan det klart anbefales at booke bord og flasker. Det garanterer jer et sted at sidde ned og masser af drikkelse til hele aftenen. Det kan klart anbefales, og bord samt flasker kan bookes pr. mail:

bord@sukkerbageren.dk

Det der er et af stedets svagheder, er måske at stedet er blevet rimelig populært, og der er derfor altid rigtig mange mennesker. Det kan være svært at komme igennem på dansegulvet, især hvis du har en drink i hånden. Dette skyldes dog nok blot den altid fantastiske stemning der er på dansegulvet, og de fede lokaler er med til at give Sukkerbageren karakteren:

Karakter: 8/10

Ingen kommentarer:

Send en kommentar