søndag den 15. april 2012

Penthouse


Info


Entré: 100 kr./150 kr.
Kapacitet: 1000 gæster
Adresse: Nørregade 1, 1165 København K
Aldersgrænse:
  •  Fredag: 18 år
  •  Lørdag: 18 år

Hjemmeside: http://penthouse.nu/
Facebook: https://www.facebook.com/penthouse.nu

Beskrivelse


Penthouse er en klub med central beliggenhed i København og med blot 5 min. gåtur fra Nørreport st.

De fleste folk genkender stedet som det tidligere Diskotek IN, som lukkede i 2011 efter 15 år

Penthouse lokker i dag fredag og lørdag med fri bar, efter at entréen er betalt, hvilket jo altid lyder ganske fristende. Især når prisen er 100 kr. før kl. 12 og 150 kr. efter.

Fri bar inkluderer:

  • Øl på flaske(Royal)
  • Sodavand på flaske
  • Shots

Du skal dog affinde dig med, at shots bliver hældt direkte i munden på dig af bartenderen efter forespørgsel. Ellers koster normale shots to kr./stk.


Indenfor har du to etager at boltre dig på, hvor det kun er i stuen, at der bliver tilbudt fri bar.

Stueetagen, som også bliver kaldt "Ballroom", byder på to barer og et centralt belliggende dansegulv, som der typisk altid er gang i. DJ's på Penthouse lader til altid at være super energiske, og sammen med publikum er DJ'en altid god til at skabe god stemning ude på gulvet.

Hele vejen rundt om dansegulvet finder du sofa'er, hvor du kan nyde din øl eller drink sammen med vennerne og veninderne.

Musikstilen er på første etage house-musik med undertoner af dirty dutch og electro house blandet med de nyeste hits, som alle kan synge med på.

Ovenpå har du de typiske r'n'b klassikere og tempoet på dansegulvet er væsentligt lavere end i stuen.

Mainfloor på Penthouse
Kilde: Penthouse @ Facebook


Vurdering

Penthouse er et rigtig billigt alternativ at gå i byen, hvis budgettet ikke er til det. Stedet i sig selv har rigtig meget potentiale, men det er som om det ikke formår at blive udnyttet. Stedet har ikke rigtig nogen dress code eller nogen form for "udskillelse" og vurdering af klientellet i køen, og derfor bliver alle lukket ind såfremt de har deres ID med. Det kan man jo argumentere for som værende fint nok at diskoteket tillader diversitet blandt gæsterne, men på den måde gør Penthouse det svært ved for alvor at skabe sin identitet.

Priserne på Penthouse er meget gennemsnitlige, hvis man ser bort set fra den frie bar, som naturligvis er noget af det diskoteket formår at sælge sig rigtig godt på.

Stemningen er altid høj på Penthouse, og der er godt gang i gulvet. Især når den frie bar begynder at stige folk til hovedet, og der kommer tempo på dansegulvet. Det er fedt og dette formår at hive karakteren op på hele:

Karakter: 6/10

Ingen kommentarer:

Send en kommentar