mandag den 16. april 2012

Puls Bar & Natklub


Info

Entré: Gratis
Kapacitet: Ukendt
Adresse: Vimmelskaftet 41F - 1161 KBH
Aldersgrænse:
  •  Torsdag: 18 år
  •  Fredag:   18 år
  •  Lørdag:   18 år

Hjemmeside: http://pulsbar.dk/


Beskrivelse

Puls Bar ligger centralt på Strøget med en kort gåtur fra både Rådhuspladsen og Storkespringvandet. Baren ligger meget diskret placeret inde i et gårdmiljø. Der virker faktisk ikke specielt imponerende udefra, men når du kommer ind, er baren som mange andre.

Puls Bar byder på to etager, hvor der i den nederste er en bar med main stream musik. Første sal byder på gamle klassikere fra 80'erne og en sofagruppe du kan sidde i.
Baren i loungen.
Kilde: Pulsbar /  Natklub @ Facebook


Generelt set er Puls Bar & Natklub ikke specielt imponerende eller indbydende, hvad indretningen angår. Til gengæld har Puls Bar & Natklub virkelig skruet ned for priserne i baren, og de tilbyder 10 valgfrie shots for 50 kr. Det er rigtig billigt sammenlignet med andre diskoteker og sidst CPH NIGHT besøgte Puls havde de et imponerende udvalg af forskellige shots med smag af eksotiske frugter.

Kort sagt er Puls Bar & Natklub et rigtig billigt sted at varme op.      
En af de mange varianter "eksotiske" shots, som bliver langet over disken på  Puls for en skilling.
Kilde: Pulsbar / Natklub @ Facebook


Tilbud i baren(fredag og lørdag)

  • 10 shots for 50 kr.
  • Drinks 30 kr.
  • Stor øl 30 kr. 
Fuldt drinks-kort jf. hjemmesiden.

Vurdering

Puls Bar & Natklubs indretning er som sagt ikke særligt imponerende. De markedsfører sig selv som en hybrid mellem bar, natklub og lounge, men dette er kun realitet i et vist omfang. Der er ingen DJ til at skabe stemning, og den elendige indretning trækker bestemt ikke op. 

De billige barpriser reder dog karakteren en smule, og Puls Bar & Natklub kan bestemt anbefales - til opvarmning og så hurtigt videre i byen. 

Karakter: 4/10
Ingen kommentarer:

Send en kommentar