tirsdag den 17. april 2012

Billy Booze


Info

Entré: Gratis
Kapacitet: Ukendt
Adresse: Kattesundet 6, 1458 København, Danmark
Aldersgrænse:


- Mandag-Lørdag: 18 år

Hjemmeside: http://www.billybooze.dk/
Facebookside: https://www.facebook.com/pages/Billy-Booze/148692108507361


Beskrivelse


Billy Booze åbnede sidste år, og markedsfører sig selv som Københavns discountbar. Det er der bestemt heller ikke nogen tvivl om, når du står i baren, og Billy Booze har nogle rigtig gode tilbud i baren.

Billy Booze ligger centralt placeret på en sidegade til Strøget. Udefra er det ikke svært at få øje på Billy Booze, og de formår at markedsføre sig selv rigtig godt som en discount bar, hvor de gule farver går igennem hele temaet, som man typisk forbinder med discount.

Selvom Billy Booze ikke ser ud af alt for meget udefra med sin beliggenhed i en kælder, så er indretningen indenfor ganske hyggelig.
Billy Booze
Kilde: Politiken.dk


Indenfor er der en bar, sofaer og et mindre dansegulv. Selve diskotekets størrelse er ikke imponerende stor, og når aftenen når sit højdepunkt kommer der også rigtig mange mennesker og køen er ganske imponerende lang. Der får dog også temperaturen til at stige indenfor, og det kan være svært at komme til.

Til gengæld er stemningen helt i top, og de billige bar priser stiger ret hurtigt folk til hovedet.

Billy Booze - Dansegulvet
Kilde: Billybooze.dkVurdering

Billy Booze er på trods af stedets lille størrelse rigtig hyggelig. Barpriserne er rimelig overkommelige, og borderne er sjældent reserverede, så der plejer at være gode chancer for at finde et sted at hvile dansefødderne. DJ'en plejer at ramme gæsternes smag rigtig godt med masser af mainstream, så der er altid godt gang i dansegulvet. 

Billy Booze er en rigtig fed bar, og opvarmningen der kan altid klart anbefales. 

Derfor får Billy Booze:

Karakter: 8/10Ingen kommentarer:

Send en kommentar